ΤΑΜΠΛΕΤΕΣ ΓΙΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΠΙΑΤΩΝ

Μοναδικές ταμπλέτες πλυντηρίου ειδικά σχεδιασμένες να καθαρίζουν χωρίς να αφήνουν λεκέδες και στίγματα σε πιάτα και ποτήρια .

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
1. ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΟ, ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ: Το πανίσχυρο διαλυτικό απομακρύνει κάθε ίχνος λίπους, ακόμα και τα πιο επίμονα ξηρά υπολείμματα φαγητών.
2. ΓΥΑΛΙΣΤΙΚΟ: Εξασφαλίζει αστραφτερή καθαριότητα και τέλεια λάμψη στα ποτήρια, εμποδίζοντας την δημιουργία λεκέδων από ασβέστιο και νερό.
3. ΕΙΔΙΚΟ ΑΛΑΤΙ: Μαλακώνει το νερό της βρύσης διαλύοντας τα καταστρεπτικά άλατα.
4. ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΓΥΑΛΙΚΩΝ: Ειδική προστασία των γυαλικών από την φθορά
5. ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΛΙΠΗ: Δράση κατά των λιπών

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ
Κατάλληλο για κάθε έιδους πλυντήριο πιάτων

ΟΔΗΓΕΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ
Οι νέες ταμπλέτες ΜΕ ΖΕΟΛΙΘΟ είναι εύκολες και γρήγορες στην χρήση. Κάθε ταμπλέτα είναι τυλιγμένη σε ειδικό περιτύλιγμα, όπου την προφυλάσσει από την υγρασία. Σκίστε το προστατευτικό περιτύλιγμα και τοποθετείστε μία ταμπλέτα στην ειδική θήκη του απορρυπαντικού του πλυντηρίου σας.

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ
(Για οποιαδήποτε σκληρότητα νερού) = 1 Ταμπλέτα: Η προτεινόμενη δοσολογία αφορά τον πλήρη κύκλο πλυσίματος για κανονικά λερωμένα επιτραπέζια σκεύη σε πλήρες πλυντήριο πιάτων με επιτραπέζια σκεύη 12 ατόμων.

PH:  12.5± 0.5

Συστατικά: Mεταξύ τουλάχιστον 5% αλλά κάτω από 15 % EDTA Na και κάτω του 5% μη ιονικές επιφανειοδραστικές ουσίες και πολυκαρβοξυλικές ενώσεις. Περιέχει ζεόλιθο , άρωμα , limonene.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ: 15 tabs, 30 tabs, 45 tabs