μια ελληνική εταιρία

με οικολογικές ευαισθησίες

Η Zeo Eco Group είναι μία ελληνική, με οικολογικές ευαισθησίες εταιρία, η οποία εμπορεύεται καθαριστικά- απορρυπαντικά προιόντα που έχουν ως κύρια βάση τον υγρό ζεόλιθο. Πρωτάρχικός μας στόχος είναι η προσφορά, τόσο στους πελάτες μας, όσο και στο περιβάλον. Γι’αυτό τα προιόντα μας είναι καινοτόμα, μη τοξικά, φιλικά προς το περιβάλλον, τηρούν τις πιο αυστηρές προδιαγραφές παραγωγής και συνοδεύονται από όλες τις πιστοποιήσεις που προβλέπονται καθώς και την πιστοποίηση του Γενικού Χημείου του Κράτους.

Απευθυνόμαστε σε επαγγελματίες και σε απλά νοικοκυριά, δίνοντας λύσεις σε κάθε είδους πρόβλημα καθαρισμού, σε οποιαδήποτε επιφάνεια με άμεση αποτελσματικότητα, εγγυημένη ποιότητα και χαμηλό κόστος.

Σκοπός της Zeo Eco Group είναι να καλύψει πλήρως τις ανάγκες σας  ποιοτικά και να ελαχιστοποιήσει την περιβαλλοντική ρύπανση εκ μέρους της και εκ μέρους σας. Διαθέτοντας τεχνογνωσία και πολυετή εμπειρία στο χώρο της καθαριότητας, οι σχέσεις μας με του πελάτες μας σε όλο το φάσμα της δραστηριότητας μας, διέπονται από διαφάνεια, εμπιστοσύνη, σεβασμό και ακεραιότητα.